Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEHETÜNK A LEVESBE

2011.05.14

MEHETÜNK A LEVESBE

 

 

 

Kicsiny országunk megmutatta, milyen nagyok a napi igények. Ehhez csak gratulálni tudok. Ha egy tiszta átverésen alapuló, költségmentes valóságshow fináléja kiüríti az utcákat, akkor csukjuk be a boltot.

 

Nekem az egész büdös. Lehetséges az, hogy egy amorf emberutánzat, aki egy fél évet átdöglött, átpiált és átszivarozott bezárva egy műházba és ezt még élvezte is, elvigye a főnyereményt, mert nekünk ez a minta? Vagy a szolgáltatók úgy manipulálják az SMS - ek fogadását, ahogy nem szégyellik? Ez valószínű. Más műsorokban ott áll a közjegyző legalább. Nem hiszem, hogy áttekintése lenne, vagy értene az adatfeldolgozáshoz, de kellő magyarázat után egy jogvégzett ember átlátja az összefüggéseket. Gondolom.

Ez a szégyenfolt még nem volt elég. Mivel pénz a televíziózásra változatlanul csak nagyon karcsún csöpörész, kitalálták, hogy ez a félmajom még ki is házasítódik. A nők magatartását nem minősítem, mert az már a gödör legeslegalja. Annak a gödörnek***

Ezt a tengerszínű, andalító kéket meg azért választottam betűim számára, mert a nászút a tenger mellett töltődik.

Halleluja!!!! Csak az a gyanús, hogy ennek a páriának még a bent tartózkodó nőnek látszó, alkoholista, fetrengő, vetkőző dzsuvakirálynők is irtóztak az érintésétől. Már van lóvé, beígért nászajándék, ennyire megszépült és megokosodott volna a kettessel abszolvált, nyolc általános végzettségű fenomén? Aki a napi betevőt biztonsági őrként kereste. Gondolom – egy rohanás volt az élete. Minden nap.

 

Mivel sokadmagammal hánynom kell ettől az egész, sűrű kulisszákkal takart szartömegtől, nem is írok többet, egy betűt sem. Odasenderítem még a „tengeres képet”, aztán ott egye meg az egész hazug „gyártósort” a radai rossz. Minek kezdjek el hablatyolni Mikszáthról, Jókairól, Fekete Istvánról? Dehogy kezdek. A massza nem is tudja, miről van szó. A „gyártósor” meg *** rá, jó nagyot. Butuljon az amúgy sem okos köz magyar, így legalább ócsó pízér hullik a só, meg a bors.

Ha van rá keret, még egy kis sör, meg „csipsz”, aztán indul a mandula. Csokonai, József Attila, Radnóti, Jókai, Mikszáth, Fejes Endre országa ide degradálódott. Bakácsot meg kinyírtuk. Nem túlzás, ha megkockáztatom:- végünk van, emberek! Fődet reánk! Ámen.

 

 

thao

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.